"wij zijn gespecialiseerd in het verbinden van mensen met hun omgeving"

Nature.jpg

BABY SPA HUYS  |  OUDDORP

Dit interieurproject is zowel functioneel als aangenaam, te beginnen met de precieze planning van de inrichting. Vanwege de kleine voetafdruk van de ruimte was het ons doel om in de eerste plaats een minimalistisch, leesbaar diagram te ontwikkelen in termen van circulatieroutes en programmaverdeling.

De receptie, de hoofdverkeersas en de privacy pods zijn lineair gerangschikt, waardoor de ruimte in twee zones wordt verdeeld met verschillende niveaus van privacy / publieke betrokkenheid.
Onze benadering van het interieur in termen van materiaalgebruik en textuur werd geleid door zintuiglijke indrukken en hun betekenisvolle rol voor de ervaring van een baby: visuele stimulatie, verlichting, geur, akoestiek en aanraking. Over het geheel genomen is het achtergrondpalet ingehouden, licht en rustig door het gebruik van natuurlijk hout en steen. Messing metallische accenten in de verlichtingsarmaturen en flitsen diepgroen van de planten en de ontvangstwand verfrissen het rustige palet en verrijken het concept achter het visuele merk. Al deze elementen samen vormen een geheel dat zowel vriendelijk als stimulerend en luchtig is, als decor voor het creëren van nieuwe herinneringen.


                                                                               Neem contact met ons op om uw visie te bespreken.