"wij zijn gespecialiseerd in het verbinden van mensen met hun omgeving"

ISO 3.1.jpg

RENOVATIE APPARTEMENT  |  OUDDORP

Voor de interieurrenovatie van dit appartement in het centrum van de stad is gezocht naar een evenwicht tussen het traditionele volume van de bestaande schil en een eigentijds en toch warm interieur.

Sinds het begin van de ontwerpfase was een van de belangrijkste uitdagingen het benutten en versterken van het natuurlijke zonlicht van de bestaande muur van ramen op het westen van de woonkamer. De ruimte werd lichter gemaakt door de huidige parketvloer te vervangen door licht eiken en gebruik te maken van een rijk palet aan contextgebonden texturen en materialen om de grens tussen binnen en buiten te doen vervagen.

Het gehele interieur is ontworpen met het idee van eenvoud in gedachten, maar eigentijds in houding ten opzichte van zowel het materiaal als het detail. Onze belangrijkste inspiratiebron werd gevormd door de aardse tinten van het bestaande metselwerk en de omringende natuurlijke elementen, die we door middel van een scala aan rustgevende, ingetogen tinten en levendige accenten naar binnen wilden halen. De open begane grond inclusief het woongedeelte, de werkruimte, het eetgedeelte en de keuken worden visueel afgebakend door het gecombineerde gebruik van kleuren, met terracotta, salie en zand als achtergrond voor elk van deze toepassingen. Op maat gemaakt meubilair van geolied eikenhout, goudmetallic afwerkingen, stoffering in levendige kleuren en vloerbedekking van natuurlijke vezels brengen diepte en complexiteit, in overeenstemming met de visie van de klant op een zachte, ontspannende en toch speelse ruimte.

Neem contact met ons op om uw visie te bespreken.